Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Σπιτιών

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση σπιτιών είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κατασκευή τους.

Σωστά υλικά (πίνακες, ασφάλειες, καλώδια και διατομές τους κλπ) και ένας καλός, πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος, είναι ο συνδυασμός  που θα δώσει ένα σωστό, ασφαλές, λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Μια επιτυχημένη επένδυση δηλαδή των χρημάτων του ιδιοκτήτη ή κατασκευαστή της οικοδομής.

Οι ανάγκες ενός σπιτιού σε πρίζες, διακόπτες, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, θέρμανση, αυτοματισμούς, συναγερμό κλπ, είναι μεγάλες. Όλα όσα προαναφέραμε για να λειτουργήσουν χρειάζονται καλώδια που θα μεταφέρουν το ηλεκτρικό ρεύμα από τον κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα στα σημεία που θα το χρειαστούμε.

Και να μην παραλείψουμε το τηλέφωνο, το διαδίκτυο, την τηλεόραση (αναλογική, ψηφιακή ή καλωδιακή) που θέλουν πολλά καλώδια κι αυτά.

Αυτή η διαδικασία απαιτεί την εγκατάσταση πάμπολλων πλαστικών ή μεταλλικών σωλήνων, που μέσα τους θα προστατεύουν τα ηλεκτρικά καλώδια. Όλες αυτές οι σωληνώσεις, με τον τρόπο που κατασκευάζονται οι οικοδομές στη χώρα μας, πρέπει να περάσουν μέσα από την τοιχοποιία.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Επαγγελματικών Χώρων

Η εμφάνιση του καταστήματος σας είναι από τα κύρια  συστατικά για την επαγγελματική σας επιτυχία.

Η κατάλληλη ηλεκτρική εγκατάσταση τόσο σε λειτουργικότητα αλλά κυρίως σε φωτοτεχνία συμβάλει για να δημιουργηθεί η εικόνα που θέλετε να προβάλετε. Δώστε μας την δυνατότητα να ήλεκτρο…δημιουργήσουμε την εικόνα σας αυτή, μελετώντας και κατασκευάζοντας  την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση αξιοποιώντας  την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας.

Οι υπηρεσίες μας

Κάνουμε ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε η εγκατάστασή σας να είναι αποδοτική, λειτουργική και με προοπτικές αναβαθμίσεων στο μέλλον. Είναι δεδομένη η ικανοποίησή σας από τις ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που θα λάβετε.

Αυτοματισμοί

Κατασκευή πινάκων αυτοματισμού, επισκευή πινάκων αυτοματισμού, Αυτονομίες για λεβητοστάσια καθώς και αυτοματισμούς αντλιών.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας κατοικιών και ξενοδοχείων: Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας του χώρου σας με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση των λογαριασμών ρεύματος του εκάστοτε παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Βλάβες – Τεχνική Υποστήριξη

Παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, για να αναλάβουμε την αποκατάσταση σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες

Εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών με σκοπό την σωστή κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ( κατασκευαστική μελέτη) καθώς και την ηλεκτροδότηση του ακινήτου.

Μελέτη Φωτισμού

Αναλύουμε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης και διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων και κάθε εξοπλισμού όσον αφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του επαγγελματικού σας χώρου ενώ παράλληλα παρέχουμε λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Η Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (Υ.Δ.Ε.) ή Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου όπως είναι γνωστότερο, ζητείται από την Δ.Ε.Η. σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ώστε να ελέγχονται οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και να διασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία τους με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία.

Περισσότερα

Έλεγχος Γειώσεων

Αναλύουμε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης και διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων και κάθε εξοπλισμού όσον αφορά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του επαγγελματικού σας χώρου ενώ παράλληλα παρέχουμε λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού.
Η γείωση όπως καταλαβαίνουμε, είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και έχει καταστεί υποχρεωτική από διάφορους νομικούς κανονισμούς

Εγκατάσταση Θυροτηλεοράσεων

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις θυροτηλεοράσεων και επικοινωνίας κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.

Ηλεκτρολογικά Σχέδια

Δημιουργούμε αναλυτικά ηλεκτρολογικά σχέδια για το σύνολο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με έμφαση στην λεπτομέρεια καθώς και την εύκολη και γρήγορη ανάγνωση τους με σκοπό την αποκατάσταση βλαβών ή αναβάθμιση της εγκατάστασης.